Ärade medlem av Militärmusiksamfundet!

Välkommen till medlemssidorna! Här finner Du som medlem unik information, gamla nummer av marschnytt, register och mycket mer. Hoppas att Du får en trevlig stund här. Om Du saknar något eller har andra förslag och synpunkter är Du välkommen att höra av dig till info@militarmusik.se så ska vi se vad vi kan göra.

Vänligen håll Dina uppgifter uppdaterade. Du uppdaterar dina uppgifter genom att klicka på ditt ”konto” uppe i högra hörnet, sedan ”ändra mina uppgifter.”

Om Du stöter på tekniska problem är Du välkommen att höra av dig till info@militarmusik.se

PS: För absolut senaste nytt, följ oss på Instagram och Facebook, samt i den interna facebookgruppen ”MMS – Militärmusiksamfundet”!

Med hopp om en trevlig stund på våra medlemssidor,

Ossian Edlund, styrelseledamot och ansvarig för hemsidan
Patrik Nilsson, webbredaktör
John Sigurdsson, webbredaktör
Daniel Krondahl, webbredaktör
Roger Hansson, sekreterare

Uppdaterad: 200117

Pågående projekt:

• Publicering av MarschBladet här på hemsidan.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Adressändring

Har du nyligen flyttat och ändrat adress? Vänligen meddela oss detta genom att klicka här.

Dokument

(Dessa dokument är sparade som PDF-filer. Det innebär att det går att söka i dem genom webbläsarens insticksprogram eller en separat pdf-läsare)

Militärmusikaliska podcasts

Noter

På uppdrag av MMS skrev Erik Berndalen en samling arrangemang på nutida, svensk populärmusik att användas för kårens medlemmar. De är fria att använda mot att det anges vid framförandet att det är Militärmusiksamfundet som har finansierat arrangemangen. De som för närvarande är tillgängliga är Hasse Andersssons Guld och gröna skogar, Lalehs Some Die Young och Sonja Aldéns Du är allt. Partituren på respektive arrangemang är tillgängliga nedan. För stämsaten – kontakta styrelsen.

Martin Lindor har samlat på sig olika signaler från såväl försvaret som teatervärlden

Styrelsearbetet

Efter varje styrelsemöte görs förutom ett protokoll en sammanfattning. Dessa sammanfattningar blir sedan tillgängliga för er.

Årsmöteshandlingar (2018)

Årsmöteshandlingar (2019)