Uppdaterat 20201106:

Alla konserter med Försvarsmaktens musikkårer är tillsvidare inställda eller framflyttade p.g.a coronaviruset.

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konsert: Polisens musikkår region syd – Musikaliska pärlor

17 februari 2019 kl. 16.00 - 18.00

Polisensmusikkår och kör i Region Syd gör tillsammans med Madeleine Hilleard (Årets talang i TV4), Nils Olsson med TenoreAmore och Marianne Mörk en storlslagen konsert och show på Malmö Live.

Vi har de bästa artister vi kunnat skaffa som varit ledig för ett framträdande denna datum. Finalisten i TV4:as Talang 2018 Madeleine Hilleard kontaktade timmarna efter hon varit med i TV4 och kunde skriva kontrakt ganska omgående med henne. Hon är en musikalisk pärla. Trots hennes ringa ålder är hon redan en stor artist på operans stjärnhimmel och kommer säkert att bli ett stort namn i framtiden.

 

Allas vår älskade och kramgoa Ebba från Wallanderfilmerna, Marianne Mörck är med och förgyller hela föreställningen. Marianne är inte bara en artist. Hon är allt! Hon regisserar, dirigerar, sjunger och är allt i allo. Slår du i tummen och det blöder då är Marianne även vår sjuksköterska. Hon är alt och gör allt och gör det lätt för både musiker och artister att vara både på och utanför scenen. Allas vår kramgoa Marianne.

 

Nils Olsson. Malmös egen Jussi Björling, Pavarotti osv. De tre tenorerna har vi hört talas och idag har vi vår egen trio vars namn är TenoreAmore och de sjunger samma melodier som de tre tenorerna. Tänk bara att få lyssna till ”Granada” det är så det smälter.

 

Polisens musikkår region syd dirigeras idag av Arne Nordström som med en vänlig järnhand styr musiken i kåren. Vid varje repetition lägger han ner ett enormt jobb på ett mjukt och vänligt sätt som gör att vi fattar att man måste även träna hemma mellan repetitionerna och när varje deltagande känner att Arne verkligen menar något då ställer vi upp och gör vad som anses rätt.

Detaljer

Datum:
17 februari 2019
Tid:
16.00 - 18.00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
malmolive.se

Plats

Malmö Live
Dag Hammarskjölds Torg 4
Malmö, Sverige
+ Google Map
Webbplats:
www.malmolive.se