Vår 1000:de gillare på Facebook

Det gläder oss väldigt mycket att vi nu har över tusen människor som uppmärksammar vår verksamhet genom att gilla och följa oss på Facebook. Sandra Stendahl blev vår 1000:e gillare och vi ställde fem korta frågor till henne.

 

Vem är du?

Jag heter Sandra Stendahl. Jag är 32 år, bosatt i Malmö men kommer ursprungligen ifrån Värnamo, och jag arbetar som journalist.

 

Vad känner du till om MMS och dess arbete, och hur tycker du det kan utvecklas?

Jag känner inte till MMS mycket alls, men jag vet att de jobbar för att värna den svenska militärmusikens framtid. Och det tycker jag är jätteviktigt. Det är bra att föreningen syns här på Facebook.

 

Spelar du något instrument? 

Jag spelar eufonium!

 

Vilken musikkår är du verksam i?

Polisens musikkår i Skåne.

 

Vilken är din favoritmarsch?

Norrlandsfärger av Viktor Widqvist. Ståpäls delux!

Sandra Stendahl Foto: Privat
Sandra Stendahl
Foto: Privat

Dessa websidor använder sk "cookies". Genom att fortsätta att använda våra sidor, accepterar du vårt användande av "cookies". This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer